LEVERTIJD EN VERZENDING

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Als je op werkdagen voor 16:00 uur jouw bestelling plaatst, versturen we het dezelfde dag nog. Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL Zodra SLAY WITH CONFIDENCE jouw bestelling heeft verzonden, ontvang je een verzendbevestiging. In de verzendbevestiging staat een trackingnummer waarmee je het pakket kan traceren. Als de bestelling met standaard brievenbuspost is verzonden dan kun je deze helaas niet volgen. Hierbij is het even afwachten, je pakje is onderweg!

Levering binnen Nederland

De verzendkosten bedragen €7,20 voor pakketpost.

 

Pakketpost

Besteld opVoor 16.00 uurNa 16.00 uur
MaandagLevering op dinsdagLevering op woensdag
DinsdagLevering op woensdagLevering op donderdag
WoensdagLevering op donderdagLevering op vrijdag
DonderdagLevering op vrijdagLevering op zaterdag
VrijdagLevering op zaterdagLevering op dinsdag
ZaterdagLevering op dinsdagLevering op dinsdag
ZondagLevering op dinsdagLevering op dinsdag

Aangezien wij afhankelijk zijn van de diensten van PostNL, kan het voorkomen dat de levertijd in een enkele geval iets langer is door onvoorziene omstandigheden (bijv. drukte bij feestdagen en vertraging).

PostNL is gestopt met de tweede bezorgpoging. De Pakketten die bij de eerste bezorgpoging niet geleverd kunnen worden, die worden hierna direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd. U kunt uw pakket ophalen op de nabijgelegen POSTNL-locatie met een geldig identiteitsbewijs.


Rest van Europa en internationaal

Bestellingen naar de rest van Europa en internationaal worden verstuurd als pakketpost. je kunt de bestelling daardoor altijd gemakkelijk volgen met een tracking nummer. De verzendkosten bedragen vanaf €10,59. Selecteer het desbetreffende land bij de checkout.

Levering naarVerzendmethodeLevertijdTrack & Trace
EuropaPostNL Pakket post2-8 werkdagenJa
InternationaalPostNL Pakketpost2-14 werkdagenJa

Veelgestelde vragen

Verzenden jullie wereldwijd?

Ja, dat doen wij. Er zijn natuurlijk wel bepaalde gebieden in landen waar er niet geleverd wordt. Als uw land er niet tussen staat kunt u altijd contact met ons opnemen.

HOE WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Alle bestellingen binnen Nederland worden standaard met PostNL geleverd. Heb je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling de eerstvolgende werkdag bezorgd.Let op! Heb je binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.

Let op! Wij verzenden van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van weekenden en feestdagen.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten bedragen €7,20 voor pakketpost.

Wat zijn de geschatte levertijden?

  • Nederland:            1-3 werkdagen
  • Europa:                 2-8 werkdagen
  • Internationaal:     2-14 werkdagen

HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een verzendbevestiging. Hierin staat een link met de Track & Trace code van PostNL. Zo kun je zien wanneer jouw bestelling wordt geleverd. Let op! Heb je binnen 3 werkdagen jouw bestelling nog niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zoeken dan zo snel mogelijk voor je uit wat de status is van jouw bestelling.

WAAR WORDT MIJN BESTELLING AFGELEVERD?

Het adres wat je bij je bestelling doorgeeft als factuuradres is standaard het afleveradres. Mocht je graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, dan kun je dit aangeven bij je bestelling.

HELP! IK BEN OP HET MOMENT VAN BEZORGING NIET THUIS! WAT NU?

Heb je voor je eigen adres gekozen en ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! PostNL zal proberen het pakket af te leveren bij jouw buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter met het volgende bezorgmoment. Wil je een ander moment of locatie kiezen? Gebruik dan de Track & Trace link om een andere bezorgoptie te kiezen. Kies je afleverlocatie (thuis of een PostNL-locatie) én het tijdstip, ook ‘s avonds tussen 18.00 en 22.00 uur.

HELP! ER MIST EEN ITEM IN MIJN BESTELLING! WAT NU?

Het kan helaas voorkomen dat er iets is misgegaan bij de verwerking van je bestelling. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice met de vermelding van het probleem en je ordernummer. Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing!  

HELP! IK HEB EEN BESCHADIGD ITEM ONTVANGEN, WAT NU?

Mocht je een klacht hebben, dan zoeken we graag zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Het kan helaas voorkomen dat een artikel niet in orde blijkt te zijn. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice met de vermelding van jouw klacht en ordernummer. Onze klantenservice neemt je klacht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing!
Select your currency